Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

pempti
zenit-mpagern x(3.10)
fiorentina-reintzers x(3.25)

ΤΣΕΛΣΥ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1 ( 2.10 , 2.20)
Η ΤΣΕΛΣΥ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΛΟΓΩ ΜΟΣΧΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ 1 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 0-0 ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.Η ΤΣΕΛΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ. ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΑΟΥΡΕΛΙΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ,ΙΒΑΝΣΙΣΤΣ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΩ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ 1 (2.20,2.45)

ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ Η ΤΣΕΛΣΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

5 σχόλια:

jim28 είπε...

Τα σεβη μου μεγαλε γκουρου!!!! Μην ακους τις σειρινες τριγυρω(ΤΕΟ) και κανε αυτο που ξερεις καλυτερα δηλαδη να μας δινεις προγνωστικα που θα μας οδηγησουν σε σιγουρο ταμειο....Δεν πειραζει αν κανεις και κανενα λαθακι που και που...ετσι ειναι το στοιχημα..αμειλικτο!!! Οσο για τον ΤΕΟ τον συμβουλευω να πονταρει οτι του απεμεινε σε ρευστο και οχι τα παιδια του(δεν θα πιασουν πολλα)( και την γυναικα του καλυτερα που την εχασε...ΑΙΣΧΟΣ ηταν) και σιγουρα θα παει ταμειο. Α!!!! και μια συμβουλη το στοιχημα δεν ειναι δημοσιουπαλληλικη καθε πρωτη του μηνος να πληρωνει!!! Ρισκαρε και θα ανταμειφθεις!!!!! Και κατι τελευταιο για τον ΤΕΟ: τι εγινε ρε γερομπισμπικη την εριξες την μικρουλα?

jim28 είπε...

ΤΕΟ επειδη πολλα μας τα ειπες σου δηλωνω οτι προτου να απευθυνθεις στο γκουρου να πλενεις το στομα σου με ροδονερο....Εδω ο ανθρωπος ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ και εσυ τον αμφισβητεις??? Ποιος νομιζεις οτι εισαι??? εγω εβγαλα 2 εξοχικα στο Μοντε Καρλο απο τον γκουρου και ενα λυωμενο στην Ιμπιζα. πως να μην ειμαι ευγνωμων??!!!

TEO είπε...

ΛΟΙΠΟΝ....ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ....!ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΡΥΣΑΝΘΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΖΙΜ28...!ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ,ΑΝΙΔΕΟΙ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ!ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!ΤΙ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΤΕ?ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ...!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ...........

jim28 είπε...

Ασε μας ρε χορταρεα(ΤΕΟ) πηγαινε να παιξεις καμια πασιεντζα!!! Οσο για σενα χρυσανθε ντροπη....Σου αφαιρω τον τιτλο του γκουρου και σου δινω του ΚΟΥΒΑΝΟΥ!!!! Απο δω και περα θα κανω μονος μου τις προβλεψεις και θα πηγαινω καθε μερα ταμειο!!!! εσυ παρε τον ΤΕΟ και χερακι-χερακι πατε να γινετε χαρτοριχτρες γιατι για στοιχημα δεν κανετε!!! Η μονη σχεση που μπορει να εχετε με το αθλημα ειναι να κουβαλατε πετσετες και νερα!!! αντε και κανενα φαρμακειο!!!

jim28 είπε...

Καλημερα..Αντε που ειναι τα σημερινα προγνωστικα? κανονισε να παμε ταμειο!!! και για σαβ/κο θελω 2 σιγουρες 3αδες για να ρεφαρω.Μην ξεχνας την ΔΕΣΜΕΥΣΗ!!! Αντε σφιξου θελουμε να δουμε κερδη!!! Υ.Γ. και κανενα συστηματακι 3-4-5 με ισοπαλιες δεν θα με χαλουσε...